Många projekt

Jag är vid liv men har och har haft för många projekt för att hinna skriva. Här har det tvättats mattor, oljats terasser och trappor, planterats, vattnats och rensats i trädgården.

Det nyaste är ett gammalt skåp som jag hittade på mammas vind och som jag nu har skrapat lös alla gamla lager av färg från. Nu står det färdig avskrapat i vedboden och väntar på att någon stark kille skall bära in det. Sen skall det få en ny yta, troligtvis vitfärgad vax. Det har pendlat lite mellan vit målning och betsning som har varit den ursprungliga färgen för länge sedan och nu tror jag att vax är en bra kompromiss. Jag glömde att fotografera hemskheten innan jag började skrapa men när det är färdigt skall jag presentera bildbevis.

Kommentarer
Postat av: Lenas Värkstad

Ser fram mot en bild på skapelsen!

2010-06-17 @ 18:52:47
URL: http://ohl.se/lena
Postat av: Kristina Birkesten

Gunveig!

Oj, du har verkligen grejat! Skönt att ha perioder när det går lite bättre.

Kan föreställa mig att din trädgård prunknar av blomster och är hur vacker som helst.Ja, kul med det gamla skåpet! Det är bra att återanvända och ofta är det gamla så gediget gjort.Varma tankar och kram!

Puss till Pixel och Hurma

2010-06-19 @ 19:29:05
URL: http://kristinasryggdagbok.blogg.se/
Postat av: Nisse

Att du när vid liv är ursäktat :).Vi har en ny GNYu-Gnällspiksanmälan. Har skickat mejlt till dig - kanske hamnat i syberspejs?Hur som - i egenskap av tf ordf tar jag beslut om att godkänna 'Marre':es ansökan. (Kristina har i egenskap som fd ordf godkänt 'Marre'Ta det lugnt och må bra!Massa Kramar!

2010-06-23 @ 08:38:27
URL: http://blogg.ngn.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0