Playa del Ingles

Till sist hamnade vi pa Playa del Ingles, men det duger bra det ocksa. Vi ar lite vims med tiden. Vi steg upp klockan 03.30 igar for att aka till flygplatsen och sen vande vi klockan 2 timmar tillbaka nar vi kom hit. Sa vi gick och la oss klockan 18.30 igarkvall, da tog energin slut. Vi hann promenera 13 kilometer for att bekanta oss med stan fore det.

Klockan 5.30 imorse hade vi sovit fardigt och klev upp for att se soluppgangen over Atlanten. Vara rumsgrannar, tva danska man gick och lade sej da vi steg upp. Vi har redan hunnit med att promenera langs stranden till San Agustin och tillbaka. +10 grader och beckmorkt var det nar vi startade, nu visar nog termometern narmare +25, gissar jag.

Solkramen, solglasogonen och solhatten har vi bada glomt hemma. Men affarer som saljer sant fattas inte precis. Nu ska vi ga pa Finnmatkas info och fa svar pa en del fragor vi har. Funderar pa att ta oss in i landet lite och hitta en vandringsled som ska sluta i Palmitos parken.

San Agustin

Efter lite trixas bestämde vi oss för att inte åka till Egypten (det var våra respektive som inte gillade resmålet riktigt) så vi bokade resa med okänt mål till Gran Canaria. Igår kom det ett meddelande med texten Välkomna till San Agustin, så nu vet vi vart vi ska. 5 dagar kvar, nedräkningen har börjat.

Egypten

Långt uppehåll, det har inte hänt något spännande att skriva om. Men av någon konstig anledning så ökar läsarna när man ingenting skriver.

I slutet av månaden åker jag till Egypten med min dotter/assistent så då skall det väl bli några inlägg.

God fortsättning på det nya året!

RSS 2.0