Snickers

Det har kommit en ny liten fyrfoting in i mitt liv idag. Det är mitt barnbarn Elin som har fått en kanin. Den kaninen bor i sin bur på vår gård. Snickers heter han. En liten luddig krabat som mitt hjärta genast smälte för. Han är ett bra komplement till mina hårda skaldjur.Fick också besked idag från hudläkaren jag besökte i våras att det är sklerodermi som jag har. Skall nu försöka förhindra att det utveckals mera med kortison salva och UVA-strålning och sen skall jag tillbaka för vidare undersökningar i oktober.

12 juli 2008

Länge sen jag fick något nerplitat här. Mina sköldpaddor och min trädgård tar all min kraft och tid. Och inte får dygnet några flera timmar heller fastän allt som skall göras tar 4 gånger längre tid än vad det tog medan jag ännu var frisk.

Jag har faktiskt varit och anmält mej som handikappad arbetslös arbetssökande. Men när jag kom ut från arbetskraftsbyrån så bestämde jag mej för att nu skall jag ha semester, fram till september ungefär. Då ska jag igen iväg på en rehabiliteringsvecka och sen måste jag ta itu med att lämna in nya läkarintyg och ansöka om pension på nytt. Fram till det skriver jag bara snällt arbetslös varje dag på min ansökan till A-kassan. Enligt dom läkarintyg som jag har lämnat in på arbetskraftsbyrån kan dom inte ens erbjuda mej något jobb, utan borde skicka iväg mej nånstans för vidare utredning över min arbetsförmåga. Gör dom det skall jag snällt fara iväg och göra som dom säger.

RSS 2.0