17.1.2008

Nu har jag dubblat min Tramaldos och har kommit på fötter igen, men nu är det sen lite si och så med sömnen. Håller på och drömmer allt möjligt konstigt så ibland kan jag känna mej som om jag skulle vara kvar i drömmen hela dagen. Ganska obehagligt.

Har inte hört något om resultatet från rehabiliteringsmötet ännu, skall ringa imorgon och höra vad som beslutades.

Nu har jag äntligen fått ordentlig ordning i mitt arbetsrum. Vi har haft storstädning med min hjälpare idag. Gick igenom alla skåp och lådor,  vilket resulterade i en massa som skulle iväg till soporna. Jag hade lyckats spara tre årgångar av telefonkataloger, ett helt skåp fullt med bara telefonkataloger som jag aldrig ens har öppnat. Nu är dom levererade till pappersinsamlingskärlet och jag fick en massa ledigt hyllutrymme. Mitt stora arbetsbord som jag behövde medan jag ännu jobbade hemifrån är nu uppburet på vinden och istället har jag ett litet hörnbord där bärbara datorn ryms och printern på en hylla under. Städade väl ut de sista resterna av mitt aktiva yrkesliv på samma gång, vilket känns förvånansvärt bra. Mycket praktiskt också eftersom jag nu delar mitt ytterst lilla arbetsrum med en hel drös av sköldpaddor. En övrevåning till deras terrarie har jag också beställt av min morbror som är snickare. Det gäller att göra mera plats för sköldisarna eftersom vi möjligen kan få tillökning i mitten av mars. Två nya sköldisägg har jag i kläckaren.



Kommentarer
Postat av: Nisse

Kan man se fram emot en separat rapport om hur det går med myndigheterna?

Sköldpaddorna? Hur är det egentligen? Är det du som har sköldisar hos dig eller det sköldisarna som har dig som inneboende?

Ta inte på dig för mycket nu bara.

Kramar!

2008-01-17 @ 22:24:54
URL: http://blogg.ngn4u.com
Postat av: Gunveig

Rapport kommer bara jag får energi att ta tag i telefonluren, egentligen sov jag över telefontiden på morgonen och får nu vänta till 12.30 när eftermiddagens telefontid börjar.

Angående sköldisar så har jag ibland funderar samma sak. Och kommit fram till att på vintern (sköldisarna borde då sova i kylskåpet, vilket inte riktigt har lyckats i år) och sommaren (sköldisarna bor ute i växthuset)är det jag som bestämmer i huset. Men under hösten och våren när dom busarna bor här inne så känner jag mej som inneboende och får rätta mej efter deras behov av utrymme. Men jag har ju bara mej själv att skylla. Just nu är det Arthur som bossar här i huset, han bestämmer när det är tid att stiga upp och när man skall gå och lägga sej. Och där emellan går jag och torkar efter honom när han märker ut sitt revir (hela huset) på ett mycket otrevligt sätt. För att vara ett så litet djur är han nu mycket högljudd, när han går och hackar skölden emot alla möbler och väggarna. Herrn har nog koll på hur man får mej att stiga upp ur sängen och servera mat. Nu när jag steg upp så lade han sej under
värmelampan och sover en middagslur.

Kramis

2008-01-18 @ 09:58:19
Postat av: Bille

Gunveig!
Han vet vad han vill din lille Arthur,(skratt)
Mitt busfrö markera sitt revir på mina gardinstänger, vet inte vilket som är värst,att böja sig ner eller klättra för att torkar:)
Men som du själv skriver: man har bara sig själv att skylla, jag skulle inte vilja vara utan min buse.
Lycka till kl. 12.30

Kram!

2008-01-18 @ 12:05:01
URL: http://bille-ryggont.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0