24.2.2008

Jag är trött, men det finns ingen chans att jag skall få gå och lägga mej ännu. För här är det ägg på gång igen. Det har varit för mycket nojs hela dagen, så nu när det blev lugnt i huset passade en av sköldishonorna på att börja gräva. Senast hon lade ägg tog det 4,5 timme. Så det kan vara att det är först framåt morgonnatten innan hon är klar. Och jag skall försöka hålla mej vaken och få äggen in i kläckaren när och om dom kommer.

image5

Här är jag med mellandottern. Vi blåser ut ljuset tillsammans, för jag fyllde också här i veckan. Nu är det färdigt kalasat för en liten tid. I april är det yngsta dotterns 15 års dag och konfirmation, suck.

Nu ska jag gå och lägga mej på soffan och övervaka äggläggningen, eller troligtvis somna och ha äggröra eller äggletning i morgonbitti.

Natti, natti

Kommentarer
Postat av: Nisse

Tårtan den ser jag. Säkert något glutenriktigt.

Men vad är det där nere till vänster i bild?

Det ser extremt smarrigt ut!

Kramar! Och Grattis!

2008-02-24 @ 22:52:02
URL: http://blogg.ngn.nu
Postat av: Kaktusblomman

Grattis!

Blir det nya sköldpaddor?

Kramiz

2008-02-25 @ 00:14:23
URL: http://viavitae.blogspot.com/
Postat av: Gunveig

Nisse:
TaCK. Jepp, glutenfri dajm-tårta och det andra var en smarrig smörgåstårta som inte var glutenfri. Smakade bra om man tittar på åtgången. En liten bit finns det kvar i kylen som frestar mej något otroligt. Nästa gång skall jag göra en liten glutenfri till bara mej själv också.

Kaktusblomma:
Damen som skulle lägga ägg somnade mitt i grävandet, då släckte jag lamporna och gick och la mej jag med. Men nu när jag tittade till 4 damer i en annan låda så hade en av dem lagt ett ägg troligtvis nu tidigt i morse. Så ska det inte bli nån unge av det här så är det nåt som är fel. Ifjol hade vi 4 ägg, av vilka två gick sönder genast och av två kläcktes det friska ungar. Nu har jag redan sju ägg i kläckaren, två vet jag att är obefruktade och tomma. Men med den här farten skall det väl bli nån unge.

Kramsi titt er alla

2008-02-25 @ 08:23:50
Postat av: Nonna

Grattis i efterskott! Som sagt det såg smarrigt ut men eftersom inget finns kvar så kommer jag inte!
Hoppas ni får småbarn då det måste vara spännande att se dem kläckas och växa.
Vi har bebisar i akvariet, där pump o filterröret fungerar som en kuvös så de vistas där första tiden, det har de räknat ut alldeles själva.
Här har fötts
(sedan i julas) ett tiotal guppys och ett "negerbarn" dvs en blackmolly och nu ser dalmatinermollysen väldigt rund ut så jag hoppas vi ska få såna små barn oxå. Tyvärr är det ju få som överlever eftersom dom är så glupska att dom käkar upp dem direkt. Vi har ingen babyavd inrättad.
Ser fram emot foton av sköldisarna så småningom ska lägga in det jag har av Tenerife-paddan på bloggen bilden finns på en skiva "nånstans".
Kram N

2008-02-25 @ 09:00:40
Postat av: Bille

GRATTIS i efterskott i från mig också! Hm..så "gött" den glutenfria tårtan ser ut, smaskens. passa mig med.
Lycka till med bebissarna, det verka va en hel del arbete med det hela.
Kram

2008-02-25 @ 10:41:15
Postat av: Gunveig

Tack, tack , tack

2008-02-25 @ 16:53:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0