Törvlig dag

Ibland har jag såna där dagar då inget riktigt blir som jag hade tänkt mej, om jag över huvudtaget tänker dom dagarna. Och gårdagen var minsan en sån dag. det mesta blev lite fel.

Den värsta tokigheten igår var att jag råkade glömma vattnet och rinna från trädgårdsslangen hela dagen och på kvällen var vår brunn tom och vattenpumpen arbetade på i den tomma brunnen.

Det var mitt pumppaland som skrek efter vatten och jag tyckte jag skulle vara effektiv och lade bara vattenslangen mitt bland pumpporna och vattnet på. Jag lämnar alltid pannrumsdörren öppen när jag har vattenkranen öppen, för att påminna mej själv om att jag skall stänga kranen också. Men igår hade vinden stängt dörren coh vattnet rann hela dagen. Men jag kan tala om att pumpporna var tacksamma och glada.Igår kom också hundmatsbilen och nu är frysen igen fylld med 10 kg grisryggrad, 5 kg hönsvingar, 10 kg mald nöt-gris benmassa och lite andra godsaker. Det är festdag för hundarna när dom frysta blocken med mat delas i portionsbitar med en yxa. Det flyger omkring små bitar av godsakerna som hundarna slukar. Pixel var inte med om delningen igår, men han fick en smarrig ryggradsbit när jag kom hem med hans del av inköpen.Vi gör alltid en stor beställning tillsammans med döttrarna och får på det sätten mängdrabatt. Dom andra hundägarna som sökte sin hundmat från samma distributionsbil tittade förskräckt på när vi lassade in nästan 100 kg mat i bilen. Och bara en hund hade vi med oss, fastän maten nog sen delas på 4 hundar och en katt. 

Lite reklam måste jag också göra. Firman vi tar maten ifrån heter Vauhti-Raksu. Stort sortiment, billigar priser och jättebra betjäning. Betällnigen gör man på nätet och får en bekräftelse och räkningen via e-post och så är det bara att hämta ut sin beställnig när bilen kommer till vår lilla by varannan vecka.

Ännu en bild.Det här kärleksparet hittade jag i min blomrabatt igår.

Ha en bra och solig dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0