Sårad

Jag har igen träffat ett riktigt stolpskott till läkare. Jag har nu i snart 1,5 år blivit bollad hit och dit efter att vår kommun gick med i ett kommunsamarbete inom sjukvården. Nu var det igen tur för ett besök hos en ortoped, vilket jag inte alls förstår. Jag har ju inga problem som egentligen hör till den ortopediska sidan. Men snäll som man är så gör man allt som föreslås.

Nu fick jag i alla fall förklarat för mej hur jag skulle kunna bli frisk bara genom att BÖRJA promenera och träna. Hur mycket jag och min assistent försökte förklara att jag rör mej med hunden i skogen dagligen, går på vattengymnastik och annat så ville inte läkaren alls höra på. Han förklarade bara gång på gång att jag kommer att få mera ont när jag börjar promenera men att det sen skall bli bättre.

Eftersom min nacke är opererad så kan jag inte mera ha några problem med den och dom skador jag har på min ryggrad är vanliga åldersförslitningar, fick jag också förklarat för mej. Någon smärtrehabilitering har jag ingen nytta av, det är bara dyrt. Jag skall bara promenera!!!


Kommentarer
Postat av: Nonna

Men vad är det för idioter ni har till ortopeder, försöker de ingjuta hopp eller få dig att känna dig som om du är sjuk på låtsas?? Hur ska man tolka det egentligen? Hemskt att behöva känna sig som om det är något du själv valt, om du bara gör som han säger så blir du frisk. Han behöver läxas upp!!

Varför är vi, särskilt kvinnor tror jag, så snälla och går till alla vi blir hänvisade till som inte egentligen alls är specialiserade på våra sjukdomar och inte ens vill hjälpa oss.??

Nej nog vet du och dina andra doktorer hur det är ställt och du gör säkert allt du orkar och kan för att bli bättre så försök att bortse från det här besöket och kämpa vidare.

Kram Nonna

2010-11-11 @ 10:00:00
Postat av: Kristina Birkesten

Gunveig!

Jag tror nästan inte mina ögon när jag läser det här... Det är ju så förfärligt så det finns inte ord.

Vilket j-a stolpskott, han hade lösningen på det mesta tyckte han nog själv i alla fall. Ibland kan jag undra hur en del alls lyckas ta sig igenom utbildningen.Vad innebär detta för dig? Får du ingen smärtrehabilitering nu? Du har väl dina vanliga läkare, men kan dom påverka det här?Tänker på dig!

Varm kram till dig och puss till Pixel och Hurma!

2010-11-15 @ 23:23:40
URL: http://kristinasryggdagbok.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0